Известие

Collapse
No announcement yet.

Устройство за предварително подгряване на ДВГ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Устройство за предварително подгряване на ДВГ

Въпросът ми е. Има ли 155ци с такива джаджи и какво е устройството им?И дали маже да се присаждат допълнително?
    Alfa 155 2,5TD

Първоначално публикувано от ванката Покажи съобщение
    Въпросът ми е. Има ли 155ци с такива джаджи и какво е устройството им?И дали маже да се присаждат допълнително?
    такова животно нема на 155!
    аз някога си присадих дистанционното палене от алармата и сега сутрин от терасата си я цъкна 10 мин преди да сляза и после ооооооо Африка!
    155 осем хиляди клапана 16 вериги
    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Е да ама на дизелите е малко по-сложно с дистанционото палене пък и целта е двигателят да работо колкото е възможно по-малко студен
      Alfa 155 2,5TD

Comment

Е да ама на дизелите е малко по-сложно с дистанционото палене пък и целта е двигателят да работо колкото е възможно по-малко студен
        разбрахте човек ама не съм чувал 155 td , да има такова нещо !
        155 осем хиляди клапана 16 вериги
        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

На почти всяка бензинова или дизелова кола може да се сложи такава печка. Реално има бензинови и дизелови печки с дистанционно палене. Двигателят не работи, но печката използва наличното в колата гориво и затопля антифриза и управлява и перката в купето.

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
            На почти всяка бензинова или дизелова кола може да се сложи такава печка. Реално има бензинови и дизелови печки с дистанционно палене. Двигателят не работи, но печката използва наличното в колата гориво и затопля антифриза и управлява и перката в купето.
            Да много е хубава тази екстра, ако някой се интересува - ПРОДАВАМ бензиново WEBASTO 5 киловата пълен комплект. Дават му разход 200 грама бензин на час по книжка.
            Alfa 155 2.0TS 8V '93
            sigpic
            VW LADAVAGEN '81
            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Аз съм виждал (но не на алфа) фланец в пробката на картера с нагревател за маслото и при палене на колата маслото е вече топло,което си е + за мотора, но е подходящо за хора с гараж за да се направи външно захранване да не събаря акумолатора.
              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

А знае ли някой откъде мога да се здобия с такава печка за дизел?
                Alfa 155 2,5TD

Comment

И моята 155 дойде с печка Webasto бензинова от Германия. Тя обаче не работи както трябва - понякога пали понякофга не. Иначе като екстра е супер и е много грамотно направена. Взима си гориво от резервоара, затопля антифриза. Има си самостоятелно палене със една свещ и едно малко гърненце и гофрирана тръба след него да изпуска газовете...абе културна работа.
                  155 2.0 16v - ex
                  GTV 2.0 16v

Comment

А знае ли някой откъде мога да се здобия с такава печка за дизел?
                    здравеи колега за печка не знам старите мерцедеси 560 sec 88 година имат но е бензинова или газова ,но аз преди години докарвах коли от холандия и почти всички имаха такава екстра но на ток представлява една траба дълга 15 сантиметра и диаметър като на водно саединение и има реотан вътре монтира се много лесно реже се долното саединение и се слага това нещо стяга се с две скоби и готово но това е добро ако имаш гараж или къща защото работи на 220 волта има си кабел около 20 метра от едната страна има жак които се закача за това нещо а от другата щепсел за контакта за това нещто питаи някои които работи или ходи по тези страни швеция дания холандия желая ти успех
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

В момента съм в процес на възтановяване на бензинова печка от ЗАЗ 968м.След няколко дни ще обясня каква ми е идеята. и как смятам да я вържа,с тази разлика че може би няма да мога да подгрея водата,а само купето.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                        В момента съм в процес на възтановяване на бензинова печка от ЗАЗ 968м.След няколко дни ще обясня каква ми е идеята. и как смятам да я вържа,с тази разлика че може би няма да мога да подгрея водата,а само купето.
                        за подгяване на купето няма проблеми вебасто предлага най различни модели с таимер и регулиране на температурата на бензин и нафта 12 и 24 волта но колегата иска да подгрява мотора за да му спести студения старт
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                          за подгяване на купето няма проблеми вебасто предлага най различни модели с таимер и регулиране на температурата на бензин и нафта 12 и 24 волта но колегата иска да подгрява мотора за да му спести студения старт
                          е то тези така наречени печки това правят, топлят антифриза в системата - оттам мотора и купето.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                            е то тези така наречени печки това правят, топлят антифриза в системата - оттам мотора и купето.
                            аз имах предвид печките коѝто предлага вебасто за камиони и бусове тези които обдухват купето с топал въздух
                            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Само да вметна че в моето Волво FH12,печката е EverSpreher,работи като подгрява антифриза и духа през парното!!!А също така имам и втора печка Webasto,която работи само за кабината.Само че моето е 100% шведско и затова е с 4 акумулатора по 225 ампера единия! или 900 амперчаса общо Яко,а?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Working...
                              X